Juhliin

Tilaa nyt ›

Jäätelöt juhliin ja tilaisuuksiin Tampereen Jäätelötehtaalta

Kärryllinen kielenvieviä makuja toiveidesi mukaan. 

Tee jäätelöbuffetista juhlasi vetonaula! Lataamme kärryn valmistamillamme gelatoilla ja sorbeteilla, joiden maut voit päättää itse, ja toimitamme kärryn tilaisuuteesi. Jäätelöt ovat erinomainen tarjoilu ja hauska yksityiskohta vaikka kesäjuhliin, häihin, syntymäpäiville, polttareihin tai pikkujouluihin. 

Näin helposti tilaat jäätelöt juhliin

Yhteydenotto. Ota yhteyttä, niin jutellaan tilaisuudestasi, valitaan teema ja jäätelömaut. Lyödään lukkoon osallistujamäärä, tilaisuuden päivä ja kellonaika. Älä huoli, jos et tiedä vielä mitä haluat, vaihtoehtoja piisaa, joista me ehdotamme mielellämme. 

Jäätelöbuffan toimitus. Toimitamme jäätelökärryn paikalle sovittuna aikana ja buffa on valmis kauhottavaksi! 

Katso ohesta kärryjen koot ja ota yhteyttä, niin laaditaan sopiva makukombo juhlaasi. Jos juhlapaikka on vielä hakusessa, meillä on viihtyisä myymälä-kahvila Lempäälässä, jossa onnistuvat yksityistilaisuudet. 

Yhteydenotot: Pipsa, p. 0400 729 481 tai pipsa@jaatelotehdas.fi

Jäätelökärryjen koot

Pieni tarjoilukärry

Tämä pieni jäätelökärry ei vaadi sähköä, sillä sen pakkasseinämät pitävät jäätelöt kylmänä. Kärryyn mahtuu 20 litraa jäätelöä (n. 100 normaalikokoista annosta).

  • 1–4 eri makua
  • Mitat: korkeus 96, leveys 55, syvyys 55 cm

Esim. jäätelöt 100 henkilölle alkaen 338€ sis.alv 


Medium tarjoilukärry

Isompaan pikkukärryymme mahtuu esille kuusi eri makua. Kärry vaatii sähkövirran. Alhaalla on pakkastilaa 12 jäätelölaatikolle.

  • 6 eri makua
  • Mitat: korkeus 106 + katos, leveys 90, syvyys 77 cm
Iso tarjoilukärry

Iso jäätelökärrymme on auton perässä vedettävää mallia ja siihen tarvitaan sähkövirta paikan päällä. Tiskiin saa esille 12 eri makua. Lisäksi säilytystilaa on jopa 22 jäätelölaatikolle. Jäätelömestarimme hoitaa esillepanon ja tarjoilun.

  • Enintään 12 makua
  • Mitat: korkeus 150 + nosto, leveys 270, syvyys 190
Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita