Tampereen Jäätelötehdas

Jäätävän hyvää

Ota yhteyttä ›

Jäätelöt

Lue lisää ›

Juhliin

Lue lisää ›

Yrityksille

Lue lisää ›

Myymälä-kahvila

Lue lisää ›

Italialaista jäätelöä käsityönä Lempäälästä

Perinteisillä resepteillä ja sipauksella suomalaisuutta – siten syntyy jäätävän hyvää.

Siten syntyy siis Tampereen Jäätelötehtaan herkullista gelatoa ja sorbettia, jotka tunnetaan jo monessa ravintolassa sekä kodissa!

Aloitimme artesaanijäätelön valmistamisen lähtökuopista vuonna 2007. Matkan varrella olemme hankkineet oppeja ja inspiraatiota aina maailmalta saakka sekä kehittäneet jatkuvasti uusia, upeita tuotteita asiakkaidemme nautittaviksi. 

Poimimme jäätelöidemme raaka-aineet suomalaisista metsistä, puskista ja puutarhoista, myös alkuperämaasta Italiasta. Täyteläiset maut ja suussasulava koostumus tehdään käsityönä alusta loppuun sesonkien tuoreita tuotteita suosien. 

Ota yhteyttä, kun haluat tilata jäätelökärryt juhliin tai omat maut esimerkiksi ravintolasi tarjontaan. Tehtaanmyymälä-kahvilastamme Lempäälän Sääksjärveltä voi myös tulla ostamaan tuotteitamme. 

Tutustu yrityksemme Oiva-raporttiin osoitteesta: www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Ota yhteyttä ›

Jäätelötehtaan tarina

Aloitimme italialaisen jäätelön parissa jo vuonna 2004 myynnillä ja siitä pian maahantuonnilla, ja samanaikaisesti kypsyi ajatus omasta jäätelönvalmistuksesta. Sopivat jäätelökoneet löytyivät Italiasta ja vuonna 2007 alkoi valmistus Tampereen Lakalaivassa. 

Tänä päivänä jäätelötehtaamme pyörii Lempäälässä. Vuosien saatossa olemme tehneet opintomatkoja ja käyneet kursseilla mm. Italiassa oppiaksemme täydellisen gelaton valmistuksen. Meillä on paljon ideoita ja visioita uusien makujen kehittämiseen. Vaalimme niissä kotimaisuutta ja nykypäivää, artesaanijäätelön perinteitä arvostaen. 

Pystymme valmistamaan uniikkejakin makuja, joissa mielikuvitus ei tunne rajoja! Otathan yhteyttä, kun haluat jäätävän hyvää jäätelöä. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita