top of page
kirsikka1.jpg

Jäätelöt

granaattiomena.jpg

Jäätelöt ja sorbetit suoraan tehtaaltamme

Valikoimamme elää vuodenaikojen mukaan ja hyödynnämme mahdollisimman paljon satokauden marjoja ja hedelmiä.

 

Tehtaanmyymälän tiskistä löytyy aina tuttuja makuja kuten vanilja, mansikka, suklaa, minttusuklaa jne. Makuja löytyy mukaan ostettavista pakkauksista, joiden koot ovat 0,5 l, 2,4 l ja 5 litraa.

Paljon makuja

Jälleenmyyjillemme valmistamme toiveiden mukaisia jäätelöitä ja sorbetteja. Jos mielessäsi on joku tietty maku, ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Jäätelöpakkaukset toimitamme tilausasiakkaille pääsääntöisesti Valion kylmäkuljetuksissa ympäri Suomen viiden litran pakkauksissa.

herukkajaatelo.jpg
kirsikka.jpg
jaatelotehdas-logo.png

Aloitimme Italialaisen Gelaton eli artesaanijäätelön valmistuksen vuonna 2007 ruohonjuuritasolta ja vuosien varrella olemme ammentaneet oppia mm. opintomatkoilla ja kursseilla Italiassa.

Valmistamme Gelaton vanhojen italialaisten reseptien mukaan. Lisäämme resepteihin tarvittaessa ripauksen nykypäivää ja kehittelemme kaiken aikaa uusia jäätelömakuja. Raaka-aineet hankimme suomalaisista metsistä, puskista ja puutarhoista sekä alkuperämaasta Italiasta. Maito-, jogurtti-, sorbetti- tai juustopohjaisen gelaton valmistus tapahtuu Lempäälän Sääksjärvellä sijaitsevassa tehtaassamme. 

Teemme kaiken alusta loppuun itse. Tuotteidemme kotimaisuusaste on raaka-aineista riippuen vähintään 80 %. Emme käytä keinotekoisia väriaineita. Perusmakujen lisäksi ideoimme ja valmistamme tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana!

pipsa.jpg
jaatelokipot2.jpg
bottom of page