top of page

Jäätelön tarina

Jäätelömme tarina
Valmistamme gelatot ja sorbetit tehtaallamme alusta loppuun itse. Käytämme italialaisia reseptejä, joihin lisäämme ripauksen suomalaisuutta ja nykypäivää.
Jäätelöihin käytetään vain aitoja raaka-aineita kuten sesongin marjoja ja hedelmiä sekä eri makuja. Tuotteidemme kotimaisuusaste on raaka-aineista riippuen vähintään 80 % ja jopa 93%.
Näin jäätelö syntyy
Jäätelömassaan sekoitetaan raaka-aineet.
Massa valmistuu jäätelökoneessa jäätelöksi tai sorbetiksi ja ne otetaan ulos koneesta viiden litran myyntipakkauksiin.
Viiden litran myyntipakkaukset kulkevat shokkipakastimien kautta pakkauslinjalle, jossa laitetaan kannet tuotteiden päälle.
Näin on Tampereen Jäätelötehtaan valmistama jäätelö ja sorbetti valmiina myyntiin.

bottom of page